Menü

Tisztítókúra - nordic koivu és nyírfavíz

A tisztítókúra fontossága

Úgy érzi, hogy soha nincs energiája? Kedvetlen? Sokszor fáj a feje? Felborult az anyagcseréje?

Ezek a problémák leggyakrabban a szervezet alul működésére utalnak, melyeket a szervezetben felhalmozódó és lerakodó méreganyagok okoznak. A tisztítókúra célja, hogy a test és ezzel együtt a lélek is megújuljon.

Az emberi test alapvetően rendelkezik olyan mechanizmusokkal, melyek az öntisztítást és az öngyógyítást szolgálják, vagyis a méreganyagok ellen való védekezést. Azonban mai világunkban sokkal több káros anyag kerül a levegőbe és az ételekbe, mint amennyivel testünk fel tudja venni a harcot, így a méreganyagok eljutnak szervezetünk alapvető elemeihez, felhalmozódva ott. 100 %-osan védekezni sajnálatos módon nem lehet a káros anyagok ellen, de gyakori tisztítókúrával helyreállítható szervezetünk egészsége.

Termékeink tökéletes megoldást kínálnak e felhalmozódott salakanyagok eltávolítására, így a testi és lelki egyensúly visszaállítására. Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen diétás webáruházunkból!

 

Tavaszi méregtelenítés

Tavasszal a szervezetünk már ki van éhezve a megújulásra, hiszen a hosszú tél rendszerint teljesen lemeríti az immunrendszer tartalékait. Ebben az átmeneti időszakban könnyebb megfázni is, és a télhez képest enyhébb időben súlyosabb betegségeket is könnyebb összeszedni.

A kevés napfény, a hideg levegő mind rossz hatással van fizikai és lelki állapotunkra, ezért tavasszal fontos, hogy mielőtt újra feltöltjük energia- és vitaminkészleteinket, megszabaduljunk a méreganyagoktól.

Hogyan fogjunk ehhez hozzá? Sokan fokozzák a gyümölcs- és zöldség bevitelt, többet tartózkodnak a napon és a szabadban, és vannak, akik többet sportolnak, több ellenőrzött, minőségi, vagy diétás alapanyagból főznek.

Ezek a módszerek persze akkor érnek a legtöbbet, ha előtte méregtelenítjük a szervezetet. A méregtelenítés megszabadítja a szervezetet a felhalmozódott salakanyagoktól, a mesterséges adalékanyagoktól.

Azért ajánlott óvatosnak lenni, és csak mértékkel böjtölni. Nem ajánlott rögtön több hetes léböjt kúrába kezdeni, mindezt fokozatosan, kis lépésekben érdemes beiktatni az étrendbe, és minél több bio élelmiszert használni sem árt. Tisztítókúrához ajánlott termékeink segítségével megerősíthető a test védekezőképessége, hogy feltöltődve és egészségesen induljon a nyár! Termékeinkért elég ellátogatnia diétásbolt webáruházunkba!

Rendezés: