Menü

Gluténmentes termékek - Gluténmentes kenyér és egyebek

A gluténmentes táplálkozás

A gluténérzékenység a szervezet egy autoimmun betegsége, melyet a gluténra való érzékenység vált ki. Napjainkban sajnos egyre nagyobb embertömeget érint ez a betegség, melynek diagnosztizálása után nagyon fontos a gluténmentes étrend betartása.

Gluténmentesnek tekinthetünk minden olyan terméket, amely nem tartalmaz búzát, rozst, árpát, zabot, tönkölyt, malátát, valamint malátakivonatot sem. A gluténérzékenységben szenvedők számára emellett rendkívül fontos, hogy elkerüljék, kiiktassák étrendjükből a különféle mesterséges élelmiszereket, felvágottakat, előre gyártott ételeket, valamint a különböző édességeket.

A gluténmentes termékek korszerű megoldást kínálnak azok számára, akik betegségük ellenére is változatosan és egészségesen szeretnének táplálkozni.

Webáruházunk széles választékban számos gluténmentes terméket kínálunk az érdeklődők számára, hiszen nekünk fontos, hogy vásárlóink teljes értésű életet élhessenek. Válogasson gluténmentes termékeink közül, valamint felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Rendezés: